Tips til hvordan du slipper for flere ting…

Her kommer nogle tips til, hvordan du undgår at få samlet flere “overflødige” ting – eksempelvis henover julen og til fødselsdage.

Vær proaktiv.

Fortæl og vær åben omkring det at du ønsker at leve med færre ting og at du er igang med at lægge dit liv om til en mere minimalistisk livstil med færre ting og at du faktisk har det, du har brug for og at du ikke ønsker flere ting.

Foreslå og ønsk dig oplevelser i stedet for...

Giv gerne eksempler på oplevelser: – picknik ved havet, en kop kakao på badebroen, et gavekort til en is på havnen, et gavekort til en tur med Hjejlen i Silkeborg osv…

Handling betyder mere end ord – giv andre, hvad du selv ønsker…. – det smitter. Og højest sandsynligt vil modtageren gøre gengæld.

Husk at oplevelser er mere mindeværdige end ting.

Undgå fristelser

Jo mindre du se annoncer og reklamer på sociale medier, i tv og blade, jo mindre bliver du fristet til at købe ting, du alligevel ikke har brug for.

Bliv mere bevist om, hvad du egentlig har brug for.

Viste du at Black friday er udelukkende skabt pga annoncer og reklamer. Black friday orgiet er årsagen til at jeg blev inspireret til at lave Hvid februar (min køb ingenting månded…!

Boykot pakkeleg… eller sæt stramme regler for gaverne

eksempelvis må de kun indeholde; noget sundt, oplevelser, vennetjenester og lign.

Forfatter hvidfebruar

Hvid Februar Denne blog indeholder mine erfaringer med "HVID FEBRUAR" min køb ingenting måned... Hvorfor navnet; Hvid Februar? Hvid, har jeg valgt som symbol for det rene, enkle og en ny begyndelse. Samtidig indikere farven hvid en afslutningen af en cyklus i mit liv . Og februar er en gammel faste måned - så det er en god kombination, vil jeg mene. (og så er februar heller ikke så lang.... ;-) (Alt) det jeg sikkert får lyst til at købe, vil jeg notere - så må jeg vurdere om behovet stadig er der den 1. marts. Et sjovt lille forsøg, fordi jeg gerne vil blive mere bevidst om mine køb og erfare om jeg er aspirant til at blive minimalist....

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s