De bedste TiNG i verden er ikke TiNG….

Har du tænkt over, hvor tit du køber ting på en forestilling om, hvad det vil give dig af glæde, beundring, og selvtillid, hvis du ejede det?

Har du tænkt over, hvor tit du køber ting på en forestilling om, hvad det vil give dig af glæde, beundring, og selvtillid, hvis du ejede det?

Sikkert, har du også opnået den ønskede følelse, lige indtil du er hjemme igen og “tingen” er sat på rette hylde, eller til du har brugt “det nye” første gang.

Men meget hurtigt dukker der igen nye ønsker og behov op, som skal opfylde den / de samme følelser engang til.

Måske er du ikke bevidst om, at du køber for at få opfyldt en følelse… Hvis du køber på dine følelser, kan du prøve – næste gang du er på vej til at lade dig friste, at stille dig selv dette spørgsmål; Hvad det er for en følelse i mig, der prikker mig på skulderen og som ønsker at få opmærksomhed?

Er det tasken eller den prestige du tror du opnår ved at gå med tasken?”

Når du bliver bevist om følelsen, kan du se på dit “behov” på en helt anden måde. Nogle har brug for professionel sparring for at komme købe trangen kvit, for andre er det nok at bliver bevist om den følelse som ønsker opmærksomhed.

Forfatter hvidfebruar

Hvid Februar Denne blog indeholder mine erfaringer med "HVID FEBRUAR" min køb ingenting måned... Hvorfor navnet; Hvid Februar? Hvid, har jeg valgt som symbol for det rene, enkle og en ny begyndelse. Samtidig indikere farven hvid en afslutningen af en cyklus i mit liv . Og februar er en gammel faste måned - så det er en god kombination, vil jeg mene. (og så er februar heller ikke så lang.... ;-) (Alt) det jeg sikkert får lyst til at købe, vil jeg notere - så må jeg vurdere om behovet stadig er der den 1. marts. Et sjovt lille forsøg, fordi jeg gerne vil blive mere bevidst om mine køb og erfare om jeg er aspirant til at blive minimalist....

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s