Ikke begyndt… og allerede fristelser.

Nu er jeg klar til HvidFebruar “min køb ingenting måned”… – hvorfor det hedder HvidFebruar kan du læse på min blog Hvorfor Hvidfebruar Klik her

I år har jeg lidt mere erfaring. Det bliver godt at komme i gang og jeg glæder mig til at dele mine erfaringer (Kom endelig med dine oplevelser, hvis du hopper med på bølgen.) 

Allerede nu og endda før jeg er startet på hvid februar, har jeg de første udfordringer… “hamstring”

Det er for alle, der kender mig ikke en overraskelse, at jeg er lidt af en strikke/hækle og broderi nørd… og ligenu jeg kæmper for ikke at hamstre garn – tænk – hvis jeg løber tør og ikke har mere garn 😳 – (tro mig det sker ikke…) 😉 Derfor taler en del med mig selv om, at det ikke er nødvendigt med mere garn! Også selvom jeg skal på strikkeworkshop* og kreativ søndag i Februar.  

Netop bekymringen om ikke at have nok og muligheden for at komme til at mangle, er nok en af de hyppigste årsager til at mange køber for meget og køber mere end vi egentlig har eller får brug for. Med det resultat, at det ligger der – på lager og måske bliver det aldrig brugt eller behovet først melder sig, når det er for gammelt og må smides ud (hvis det er mad) eller kropsfiguren har ændret sig så tøjet ikke passer længere.

emnet “at købe på frygt / bekymring” vil jeg komme ind på i en senere blog

HvidFebruar kom bare an…😊

Link til strikkeworkshop: https://museummidtjylland.dk/events/workshop-fine-finesser-i-dit-strikketoej. Ses vi?

Forfatter hvidfebruar

Hvid Februar Denne blog indeholder mine erfaringer med "HVID FEBRUAR" min køb ingenting måned... Hvorfor navnet; Hvid Februar? Hvid, har jeg valgt som symbol for det rene, enkle og en ny begyndelse. Samtidig indikere farven hvid en afslutningen af en cyklus i mit liv . Og februar er en gammel faste måned - så det er en god kombination, vil jeg mene. (og så er februar heller ikke så lang.... ;-) (Alt) det jeg sikkert får lyst til at købe, vil jeg notere - så må jeg vurdere om behovet stadig er der den 1. marts. Et sjovt lille forsøg, fordi jeg gerne vil blive mere bevidst om mine køb og erfare om jeg er aspirant til at blive minimalist....

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s