Hvid februar – hvorfor det?

Denne blog indeholder mine erfaringer med “HVID FEBRUAR” min køb ingenting måned…

Hvid februar er min protest mod Black friday og det overforbrugscirkus, der bliver pakket ind i ofte falske gode tilbud.

Hvorfor navnet; Hvid Februar? Hvid, har jeg valgt som symbol for det rene, enkle og en ny begyndelse. Samtidig indikere farven hvid en afslutningen af en cyklus.

Og februar er en gammel faste måned – så Hvid Februar er en god kombination, vil jeg mene. (og så er februar heller ikke så lang…. 😉

Grundprincipperne i Hvid Februar er:

Ting og sager:
(Alt) det jeg sikkert får lyst til at købe, noteres – så kan jeg vurdere om behovet stadig er tilstede den 1. marts.

Mad:
Jeg må købe nødvendigt mad. Men jeg forsøger at bruge, det jeg har i skabe og fryser først. (så får jeg også lige tjekket “best før datoen”)

Andet forbrug:
Gennemgang af abonnementer og diverse medlemskaber – bliver de brugt?

Et sjovt lille forsøg, fordi jeg gerne vil blive mere bevidst om mine køb. og erfare om jeg er aspirant til at blive minimalist….

Lige nu sidder jeg i en forventningens spænding om hvordan “en køb ingenting måned” bliver… Vil du selv prøve? Så hold dig ikke tilbage og vi kan dele vore erfaringer.

Forfatter hvidfebruar

Hvid Februar Denne blog indeholder mine erfaringer med "HVID FEBRUAR" min køb ingenting måned... Hvorfor navnet; Hvid Februar? Hvid, har jeg valgt som symbol for det rene, enkle og en ny begyndelse. Samtidig indikere farven hvid en afslutningen af en cyklus i mit liv . Og februar er en gammel faste måned - så det er en god kombination, vil jeg mene. (og så er februar heller ikke så lang.... ;-) (Alt) det jeg sikkert får lyst til at købe, vil jeg notere - så må jeg vurdere om behovet stadig er der den 1. marts. Et sjovt lille forsøg, fordi jeg gerne vil blive mere bevidst om mine køb og erfare om jeg er aspirant til at blive minimalist....

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s